Groepen & ruimtes

We hebben twee groepen: een babygroep van 0-2 jaar en een peutergroep van 2-4 jaar.

Onze binnenruimtes

De groepen van de dagopvang zijn licht en gezellig ingericht en liggen naast elkaar. De groepen werken veel samen en de kinderen mogen zich overal naartoe bewegen. We hebben een atelier en een snoezelruimte waar de kinderen zich heerlijk kunnen terug trekken.

Onze speelplaats

We hebben een eigen mooie natuurlijke ontdektuin grenzend aan de dagopvang. We spelen dan ook bijna dagelijks buiten met de kinderen. Fietsen, rennen of lopen, er valt er van alles te ontdekken in de tuin. Er staan houten palen in de tuin waar je om heen kan, je kunt over een ervaringspad lopen dat gemaakt is van verschillende materialen of je kunsten vertonen op de evenwichtsbalk. Er is ook een zandbak aanwezig en een babyhoekje waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, een medewerker die gespecialiseerd is in bewegen met jonge kinderen en een voorleescoach. Zij bieden dagelijks wisselende activiteiten aan de kinderen.